ORIGEN

Som una empresa petita i jove així que ens toca fer grans esforços per viatjar a origen. Ho fem per conèixer el producte amb el qual treballem. Perquè així coneixem millor als productors i les condicions en què treballen. Ho fem perquè en realitat el que sempre hem volgut és servir el millor cafè. Ho fem també per respecte a tota aquesta gent que ha invertit la seva energia en el camí de produir un cafè excel·lent. Ho fem perquè al final d’aquest camí és on ens trobem nosaltres, responsables de tractar amb el mateix respecte cada tassa de cafè que servim. Ho fem perquè la nostra satisfacció no existeix sense la dels nostres proveïdors i la dels nostres clients.

PRODUCCIÓ

Tant sols treballem amb cafè recent collit en origen, ja que el cafè és una fruita, i com a tal, és un producte de temporada. Depenent de l’època de l’any es cull en una regió o una altra. A més de la collita, també és important que el torrant sigui fresc i per això torrem tots els nostres cafès cada setmana. Abans d’oferir un cafè als nostres clients, fem diferents proves fins a trobar el perfil més adequat que exprimeixi al màxim les qualitats botàniques de cada cafè. Treballem amb un “espresso de temporada”que canvia cada 3-4 mesos, prou equilibrat per tal de donar estabilitat a les cafeteries i facilitar la seva feina. Per tant, anirà canviant l’origen, però sempre mantenint l’equilibri a la tassa. Ens agrada descobrir nous sabors, noves histories i és per això que Nomad té també una oferta amb diferents perfils de sabor que canvien més sovint (1-2 mesos) per tal de divertir-nos i jugar a nivell sensorial. Això ens permet provar diferents orígens i viatjar sensorialment a d’altres racons el món del cafè d’especialitat.

DISTRIBUCIÓ

Ens agrada fer un seguiment de les cafeteries i restaurants als quals servim cafè. A Barcelona, un membre de l’equip de Nømad  serà sempre l’encarregat de lliurar el cafè en persona i de fer les visites periòdiques necessàries per tal d’aconseguir els millors resultats. Considerem als nostres clients una prolongació de Nomad i és per aquest motiu que sempre treballem conjuntament.

CONSULTORÍA CAFETERÍAS

Treballa amb nosaltres i Nømad estarà al teu servei perquè ens importa realment que els nostres clients sàpigues preparar un bon cafè i que els seus clients notin la diferència. T’ajudem a escollir maquinària de qualitat, molins, filtres i màquines per a espresso que s’ajustin a les teves necessitats. Això, juntament amb una mica de formació t’ajudaran a mantenir la qualitat de la teva feina i producte del teu negoci.

DEIXA'NS LES TEVES DADES I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TU

SÓN MOLTS ELS QUE JA CONFIEN EN NOMAD COFFEE