LES NOSTRES RECEPTES
Aquí podreu trobar el nostre històric de receptes de cafè d'especialitat, acuradament recopilades per l'equip de Nomad Coffee usant diferents mètodes d'extracció com el Aeropress, V60, i molts altres. Aquest històric és ideal perquè exploris noves maneres de gaudir d'un cafè d'especialitat en la comoditat de casa teva.
Cada recepta ha estat creada per ressaltar el millor del nostre cafè torrat amb dedicació a les nostres instal·lacions cada setmana. Ja sigui que estiguis començant o siguis un barista experimentat, trobaràs inspiració en aquestes receptes per perfeccionar la teva tècnica i gaudir d'un cafè deliciós a casa.
Anima't a tastar diferents mètodes de preparació i descobreix noves maneres de gaudir del teu cafè cada dia.
18 gr en sec
36 gr en líquid
27 segons
Màquina: La Marzocco Micra
Molí: Mythos one
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9,26%/19,49%
17 gr en sec
38,5 gr en líquid
24 segons
Màquina: Sage Barista pro
Número de mòlta: 14
Temps de mòlta: 12s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 8.60/20.29 %
17 gr en sec
38 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 13
Temps de mòlta: 13s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.49/22,10 %
17 gr en sec
38 gr en líquid
20 segons
Màquina: Sage, Barista Pro
Número de mòlta: 15
Temps de mòlta: 11,5
Aigua mineral recomanada: Bezoya
TDS i percentatge d'extracció: 9,17% / 21, 35%
16 gr en sec
39 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 11,5s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 8,70% / 22,09%
18 gr en sec
39,5 gr en líquid
27 segons
Màquina: Marzocco micra
Molí: Eureka Atom
Número de mòlta: -0,5
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.73/22.48 %
Mètode: V60
Molí: Fellow Opus al número 8
Aigua mineral recomanada: Lanjaron
Hem fet servir 16 grams de cafè per 250 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 250 ml.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6I
Aigua mineral recomanada: Bezoya
Hem utilitzat 17 grams de cafè per 280 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 280 gr.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 15 grams de cafè per 260 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr. 20,90%
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 7
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 16 grams de cafè per 240 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins arribar als 240 gr. 19,58%
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16 grams de cafè per 260 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr. 19,24%
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 5II
Aigua mineral recomanada: Bezoya
Hem fet servir 17 grams de cafè per 240 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240ml.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6
Aigua mineral recomanada: Bezoya
Hem fet servir 16 grams de cafè per 240 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240ml.