HISTÒRIC RECEPTES
Aquí podreu trobar el nostre històric de receptes de cafè d'especialitat, acuradament recopilades per l'equip de Nomad Coffee usant diferents mètodes d'extracció com el Aeropress, V60, i molts altres. Aquest històric és ideal perquè exploris noves maneres de gaudir d'un cafè d'especialitat en la comoditat de casa teva.
Cada recepta ha estat creada per ressaltar el millor del nostre cafè torrat amb dedicació a les nostres instal·lacions cada setmana. Ja sigui que estiguis començant o siguis un barista experimentat, trobaràs inspiració en aquestes receptes per perfeccionar la teva tècnica i gaudir d'un cafè deliciós a casa.
Anima't a tastar diferents mètodes de preparació i descobreix noves maneres de gaudir del teu cafè cada dia.
16 gr en sec
39 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 13
Temps de mòlta: 13
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.11/22.21 %
18 gr en sec
36 gr en líquid
27 segons
Màquina: La Marzocco Micra
Molí: Mythos one
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9,26%/19,49%
18 gr en sec
38 gr en líquid
27 segons
Màquina: Marzocco mini
Molí: Mazzer Luigi spa
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.47/19.99 %
17 gr en sec
38,5 gr en líquid
24 segons
Màquina: Sage Barista pro
Número de mòlta: 14
Temps de mòlta: 12s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 8.60/20.29 %
17 gr en sec
38 gr en líquid
30 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 13,5
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.63/21.53 %
20 gr en sec
42 gr en líquid
35 segons
Màquina: La Marzocco, Micra
Molí: Mythos one
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 10,04/21,96%
17 gr en sec
40 gr en líquid
33 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9,19/24,47%
17 gr en sec
38 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 13
Temps de mòlta: 13s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.49/22,10 %
16,5 gr en sec
37,5 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 12,5
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.24/21.01 %
16 gr en sec
39 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 11,5s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 8,70% / 22,09%
18 gr en sec
39,5 gr en líquid
27 segons
Màquina: Marzocco micra
Molí: Eureka Atom
Número de mòlta: -0,5
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.73/22.48 %
17,5 gr en sec
38 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 7
Temps de mòlta: 17s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.35/20.30 %
16,5 gr en sec
40 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 14s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.42/22.84 %
16 gr en sec
39,5 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage, Barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 12
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9,00%/22,22%
16,5 gr en sec
38 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage Barista Pro
Número de mòlta: 14
Temps de mòlta: 12,5s
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9,68/22,29 %
18 gr en sec
41 gr en líquid
25 segons
Màquina: Marzocco Micra
Molí: Fellow Opus
Número de mòlta: 2III
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.13/21.08 %
18,5 gr en sec
39,5 gr en líquid
29 segons
Màquina: Marzocco Micra
Molí: Fellow Opus
Número de mòlta: 3
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.46/21.04 %
18 gr en sec
37,5 gr en líquid
26 segons
Màquina: Sage barista Pro
Número de mòlta: 12
Temps de mòlta: 12,5
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9.37/20.33 %
20 gr en sec
42 gr en líquid
34 segons
Màquina: La Marzocco linea mini
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
TDS i percentatge d'extracció: 9,36% / 20,22%
Mètode: Aeropress
Molí: Fellow Ode al número 5.1
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 12 grams de cafè per 180 grams d'aigua a una temperatura de 91 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 45 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 180 gr.
Mètode: V60
Molí: Fellow Opus al número 8
Aigua mineral recomanada: Lanjaron
Hem fet servir 16 grams de cafè per 250 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 250 ml.
Mètode: V60
Molí: Fellow Opus al número 8I
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16,5 grams de cafè per 260 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode #7
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 20 grams de cafè per 300 grams d'aigua.
Afegim l'aigua a 5 abocaments, 60 gr cada 30 segons
El temps d'infusió total hauria de ser 4,20 minuts.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6I
Aigua mineral recomanada: Bezoya
Hem utilitzat 17 grams de cafè per 280 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 280 gr.
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 5II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 15 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 3 abocaments. Primer vessament 60 ml esperem 40 segons, el segon vessament afegim 100 ml d'aigua i seguidament a l'1:10 aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240 ml. El temps d'infusió total hauria de ser de 2:18. aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1,33% i un percentatge dextracció del 20,99%
Mètode: Origami
Molí: Fellow Ode al número 6II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16,5 grams de cafè per 265 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 70 gr esperem 30 segons i tot seguit aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 265 ml. El temps total d'infusió hauria de ser 2.35 minuts, aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1.25% i un percentatge d'extracció del 19,79%.
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 8I
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 15 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 3 abocaments. Primer vessament 70 ml esperem 35 segons, el segon vessament afegim 70 ml d'aigua a l'1:10 i tot seguit aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240ml. El temps d'infusió total hauria de ser de 1:40. aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1,22% i un percentatge dextracció del 19,52%
Mètode: V60
Molí: Fellow Opus al número 7III
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 16 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96ºC
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240 gr.
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 6I
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 80 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240 gr.
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 6
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 15 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 80 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240 gr.
Mètode: Aeropress
Molí: Fellow Ode al número 4
Aigua mineral recomanada: Lanjaron
Hem utilitzat 16 grams de cafè per 260 grams d'aigua amb un bypass de 15 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 80 gr esperem 40 segons i tot seguit aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr, un cop acabada la infusió hi afegirem 15 grams de bypass. El temps total d'infusió hauria de ser 2.25 minuts, aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1.29% i un percentatge d'extracció del 19,47%.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 15 grams de cafè per 260 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr. 20,90%
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 7
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 16 grams de cafè per 240 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins arribar als 240 gr. 19,58%
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 5I
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem fet servir 15 grams de cafè per 256 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 256ml.
Mètode: V60
Molí: Fellow Opus al número 7III
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16 grams de cafè per 250 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 250 gr.
Método: V60
Molino: Fellow Ode al número 6II
Agua mineral recomendada: Bezoya
Hemos utilizado 18 gramos de café por 288 gramos de agua a una temperatura de 93º
Añadimos el agua en 3 vertidos. De 90 gr cada uno cada 30 segundos, el tiempo total de infusión debería de ser de 3.40 minutos, consiguiendo con esta receta un TDS de 1.30 % y un porcentaje de extracción del 21,17%
Método: Kalita Wave
Molino: Fellow Ode al número 4,2
Agua mineral recomendada: Lanjarón
Hemos utilizado 18 gramos de café por x gramos de agua a una temperatura de 92º
Añadimos el agua en 2 vertidos. Primer vertido 70 gr esperamos 45 segundos y seguidamente vertemos el resto del agua hasta llegar a los 250 gr El tiempo total de infusión debería de ser 2 minutos con 30 seg, consiguiendo con esta receta un TDS de 1.50% y un porcentaje de extracción del 22.45%
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 6
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 15 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 3 abocaments. Primer vessament 70 ml esperem 40 segons, el segon vessament afegim 85 ml d'aigua i seguidament a l'1:20 aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240 ml. El temps total d'infusió hauria de ser de 2.10. aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1,33% i un percentatge dextracció del 20,99%
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16 grams de cafè per 260 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr. 19,24%
Mètode: OREA
Molí: Fellow Ode al número 5II
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 15 grams de cafè per 240 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 3 abocaments. Primer vessament 60 ml esperem 40 segons, el segon vessament afegim 100 ml d'aigua i seguidament a l'1:10 aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240 ml. El temps d'infusió total hauria de ser de 2:18. aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1,33% i un percentatge dextracció del 20,99%
Mètode: Aeropress
Molí: Fellow Ode al número 5III
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 16,5 grams de cafè per 260 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 gr esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 260 gr.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6
Aigua mineral recomanada: Lanjarón
Hem utilitzat 17 grams de cafè per 270 grams d'aigua a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 3 abocaments. Primer vessament 60 ml esperem 30 segons, el segon vessament afegim 105ml d'aigua a l'1:00 i tot seguit aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 270ml. El temps total d'infusió hauria de ser de 2.40. aconseguint amb aquesta recepta un TDS de 1,26% i un percentatge dextracció del 20,01%
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 5II
Aigua mineral recomanada: Bezoya
Hem fet servir 17 grams de cafè per 240 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240ml.
Mètode: V60
Molí: Fellow Ode al número 6
Aigua mineral recomanada: Bezoya
Hem fet servir 16 grams de cafè per 240 grams d'aigua. a una temperatura de 96 º
Hi afegim l'aigua en 2 abocaments. Primer abocament 60 ml esperem 30 segons i seguidament aboquem la resta de l'aigua fins a arribar als 240ml.
17 gr en sec
38 gr en líquid
20 segons
Màquina: Sage, Barista Pro
Número de mòlta: 15
Temps de mòlta: 11,5
Aigua mineral recomanada: Bezoya
TDS i percentatge d'extracció: 9,17% / 21, 35%