Sage, una màquina de cafè que té un barista dins

ESPRESSO - EQUIPAMENT - SAGE

Tan boniques i brillants que sembla que tinguin llum pròpia. Així són les màquines d'espresso de la marca Sage que aviat començaràs a veure arreu i que han arribat a Espanya per revolucionar com fem el cafè a casa.


Amb tot el bo d'una màquina professional però sense necessitat de grans coneixements tècnics, les màquines d'espresso Sage són un regal ideal per a l'apassionat del cafè que vulgui aprendre a dominar un altre artilugi i, per suposat, per als baristes que vulguin tenir-la a casa a un preu més econòmic que les que s'utilitzen a les cafeteries.


Són ràpides, tenen multitud de modes de personalització i un munt d'eines que faciliten al màxim preparar el millor cafè: dosificació intel·ligent, control de temperatura precís, pressió de l'aigua idònia i tractament excel·lent de la llet.


Aquí van més detalls. Gràcies al sistema Thermojet, les cafeteres Sage només tarden 3 segons a escalfar-se. També té fins a més de 30 ajustos per obtenir el punt de mòlta que sigui més convenient per a cada cafè i mètode. Així mateix, és possible definir la quantitat de líquid necessària per a cada recepta i, fins i tot, algunes màquines disposen d' una ganiveta capaç d' eliminar el cafè sobrant perquè la dosi sigui perfecta, entre 18 i 19 grams.


 

El barista arriba a casa teva amb la Sage Barista Touch Impress

D'entre totes les màquines de Sage destaca la Sage Barista Touch Impress. "És com si tingués un barista dins", explica Ivette, la nostra directora de formació per parlar del realment fàcil que és preparar un cafè amb ella.


"Et va indicant tots els passos que has de fer, en temps real per preparar el teu cafè de forma òptima a través de la seva pantalla tàctil". A través d'ella es poden seleccionar fins a 8 programes de cafè o 8 begudes personalitzades. I si et dona peresa mirar el manual d'instruccions, no et preocupis: amb una aplicació gratuïta podràs configurar el teu Sage Barista Touch Impress en un santiamè.


El mòlt, la dosificació i el premsat, punts complexos i decisius en l'elaboració d'un bon cafè, es veuen simplificats gràcies a la màquina d'espresso Sage: el molinet té unes moles còniques d'acer endurit Baratza, dona la dosi justa i autocorregeix la següent, té premsat de 10 kg i agrega un gir de 7 graus al portacafè una vegada a la màquina, tal com fan els baristes professionals.


El tractament de la llet de la Sage Barista Touch Impress és realment impressionant. Incorpora un sistema per obtenir una llet microescumada que et permetrà gaudir d'un cafè sedós així com per practicar el latte art a casa. A més, el seu sistema Auto MilQ permet calibrar el temps d' injecció d' aire i la seva temperatura, entre 40 ° C i 75 ° C, en funció del tipus de llet alternativa que escullis, perquè adquireixi la textura perfecta. O, si ho prefereixes, també pots optar pel clàssic escumat manual.


Ja ho saps: si vols que els teus cafès a casa et surtin fets com per un barista, fes-te amb la Sage Barista Touch Impress