Notícies

Vols rebre les notícies al teu email?

Subscriu-te

DADES - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ACTUALITAT

Per què està pujant tant el preu del cafè?

FRAN GONZÁLEZ, DIRECTOR DE CAFÈ En els darrers mesos, hem estat testimonis d'un augment històric en el preu del...

10 ANYS - CAFÈ D'ESPECIALITAT - PRESENTACIÓ LLIBRE

Deu anys de cafè d'especialitat que mereixen un llibre

Deu anys no es compleixen cada dia. És per això que l'any passat, pensant en el nostre aniversari, prenem...

ORIGEN - KÈNIA - CAFÈ D'ESPECIALITAT

Com triem el cafè comprem en origen: el cas de Kenya

  Conèixer l'origen dels nostres cafès és important per a nosaltres. Kenya va ser el nostre primer viatge amb l'objectiu...

THE COFFEE ACADEMY - CURSOS- DIVULGACIÓ

Mama, vull ser barista

Què he d'estudiar i fer si vull treballar al món del cafè d'especialitat? Potser t'ho has preguntat...

THE COFFEE ACADEMY - ESPRESSO - AT HOME

Guia completa per a principiants: com preparar l'espresso perfecte a casa

L'espresso és molt més que només una tassa de cafè; és una tècnica i un art que requereix precisió...

HISTÓRIA - CAFETERIES - SOCIAL

De hub artístic a oficina: així han evolucionat les cafeteries

El cafè ha estat una beguda generadora d'idees: reuneix al voltant d'una taula, propicia la xerrada i estimula les...

TEMPERATURA - TIPS - PROCÉS - DIVULGACIÓ

A quina temperatura haig de prendre'm el cafè?

"Està fred". Aquesta és una queixa comuna de les persones que proven el cafè d'especialitat per primera vegada. En...

DADES - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ACTUALITAT

Les dades impactants que ens deixa el boom del cafè d'especialitat

El cafè d'especialitat és un dels sectors amb més creixement dins de l'hostaleria. Aquestes són algunes xifres...

TORRAT - CONSISTÈNCIA - QUALITAT

Què és la consistència i per què és tan important?

El MacBook de Marco, el nostre cap de producció, té una enganxada que posa. Fins allà arriba una de les...

NOMAD - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ROASTFUL

Som el 7è millor TORRADORA de cafè del món, segons Roastful

Tenim una bona notícia: NOMAD COFFEE és el setè millor TORRADORA de cafè d'especialitat segons Roastful, un servei de...

ESPRESSO - LA MARZOCCO - TIPS

Tot sobre la màquina d'espresso

  O gairebé De totes les formes per fer cafè, la més famosa i alhora la més...

TRANSPARÈNCIA - PREUS - ORÍGENS

El millor cafè sempre serà el més transparent

Per quart any consecutiu hem publicat el nostre informe de transparència en el qual es recullen tant els nostres objectius de l'any...

DESFORESTACIÓ - ORIGEN - COSTA RICA

El nostre cafè Entre Rius és el primer a declarar-se lliure de desforestació

Tal com explicàvem setmanes enrere, després del 30 de desembre de 2024, el cafè que es comercialitzi a la...

ORIGEN - KÈNIA - ETIÒPIA

Aquesta és Kènia i Etiòpia

Algunes reflexions escrites en un diari, sobre NOMAD COFFEE anant a origen, tractant d'aprendre més sobre com comprar cafè...

DESCAFEÏNAT - CIÈNCIA - PROCESSOS

Com se li treu la cafeïna al cafè?

El cafè té cafeïna i la cafeïna té aquest aspecte: ¿Bonita, veritat? Tanmateix, no sempre es vol...

10 ANYS - CAFÈ D'ESPECIALITAT - HISTÓRIA

NOMAD COFFEE compleix 10 anys

L'última dècada ha estat decisiva per a la indústria del cafè d'especialitat: el boom de torradors, cafeteries i interès...

Relacions - 10 Anys - Proveïdors

Relacions a llarg termini: la fórmula Nomad

Hem après i crescut molt en NOMAD des que Jordi Mestre va obrir NOMAD COFFEE LAB a Barcelona fa ja 10...

HISTÒRIA - SAL - RECEPTES

¿Millora el cafè si li ets sal?

Aquesta notícia gairebé ens infarta: un estudi afirma que afegir sal al cafè millora el seu sabor. El que sembla contradictori...

CLIMA - SOSTENIBILITAT - TRANSPARÈNCIA

Per un cafè lliure de desforestació

El cultiu de cafè, tal com succeeix amb tots els altres cultius, té un efecte sobre el planeta. Per...

ORIGEN

El teu cafè té cuques? El nostre, no

Fa uns dies, una notícia va posar en alerta els amants del cafè: el teu cafè podria portar cuques. Zacharin Rubin,...

NOMAD - ASSOLIMENTS - 2023

Grans èxits de NOMAD 2023

No hi ha res millor que tancar un any amb la satisfacció d'haver aconseguit el que et proposaves. En aquest...

ESPRESSO - EQUIPAMENT - SAGE

Sage, una màquina de cafè que té un barista dins

Tan boniques i brillants que sembla que tinguin llum pròpia. Així són les màquines d'espresso de la marca Sage...

NOMAD - EMPRESA - RSC

Som BCorp

Més sostenibles, més equitatius i més inclusius NOMAD COFFEE és una empresa B Certificada Liderem la reducció de...

NOMAD - CONCURS - PREMIS THE COFFEE ACADEMY

Crònica de com guanyem el premi a “millor TORRADORA de cafè d'especialitat d'espanya” als BCN Coffee Awards 2023

Tot va començar quan vam rebre de la importadora Flor de Cafè un tret de cafè del Brasil Milena Rodrigues, varietat Arara,...

HISTÒRIA

Com va arribar el cafè a Espanya?

Tot i que Espanya va ser musulmana durant vuit segles i tot i que va tenir colònies als principals països productors de...

Igualtat - Indústria

És la indústria del cafè un sector masculí?

Tot i que el cafè és per a tothom, la indústria del cafè és un sector masculí. Per les dinàmiques socials del món...

Compres

On comprar cafè d'especialitat a Barcelona

Un matí, com tots els matins, et despertes i et prepares el teu cafè. Però aquell dia passa un succés tràgic:...

The Coffee Academy - Formació

Volta al col·le: aprèn sobre cafè i converteix-te en barista

El cert és que, fins ara, formar-se com a barista passava per moltes hores de pràctica després de la barra i una...

Procés - Divulgació

Guia ràpida sobre el teu cafè

Quan comprem un cafè, tendim a fixar-nos en el seu origen i en com s'ha fermentat, però és el tueste...

Nomad - Llançament

Llancem el primer cafè d'especialitat instantani d'Espanya

Som defensors, amants i practicants del bon cafè, del tueste precís, d'usar les tècniques més adequades. Però tot això...

Procés Divulgació

De què parlem quan parlem de cafè d'especialitat?

El cafè d' especialitat és una categoria que s' atorga al cafè que surt dels rangs comunament establerts. Això...

Nomad - C-Market Price

C-Market Price

Al 9 de gener de 2022 el preu del cafè a la bossa va pujar a 2,38 $/lb, un any abans...

PROCESSOS

Què volem dir quan parlem de fermentació anaeròbica?

A mesura que el cafè d'especialitat ha anat guanyant popularitat els productors han generat noves formes de processar les seves...

Origen

BURUNDI, EL PAÍS QUE VIU PER I PER AL CAFÈ

A Burundi, el cafè ocupa més de 2 milions de persones en un país on viuen 11 milions de...

MERCHANDISE - COMUNITAT

Living Things x NOMAD

Cada vegada tenim cura més el nostre consum i busquem productes sostenibles que s'adaptin al nostre estil de vida. Un de...

Procés - Divulgació

ORGANIC MATTERS

Diguem que veure una foto de tu mateix en estat de putrefacció no és que soni massa agradable, però hi ha...