DADES - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ACTUALITAT
Per què està pujant tant el preu del cafè?
FRAN GONZÁLEZ, DIRECTOR DE CAFÈ En els darrers mesos, hem estat testimonis d'un augment històric en el preu del...
10 ANYS - CAFÈ D'ESPECIALITAT - PRESENTACIÓ LLIBRE
Deu anys de cafè d'especialitat que mereixen un llibre
Deu anys no es compleixen cada dia. És per això que l'any passat, pensant en el nostre aniversari, prenem...
ORIGEN - KÈNIA - CAFÈ D'ESPECIALITAT
Com triem el cafè comprem en origen: el cas de Kenya
Conèixer l'origen dels nostres cafès és important per a nosaltres. Kenya va ser el nostre primer viatge amb l'objectiu...
THE COFFEE ACADEMY - CURSOS- DIVULGACIÓ
Mama, vull ser barista
Què he d'estudiar i fer si vull treballar al món del cafè d'especialitat? Potser t'ho has preguntat...
THE COFFEE ACADEMY - ESPRESSO - AT HOME
Guia completa per a principiants: com preparar l'espresso perfecte a casa
L'espresso és molt més que només una tassa de cafè; és una tècnica i un art que requereix precisió...
HISTÓRIA - CAFETERIES - SOCIAL
De hub artístic a oficina: així han evolucionat les cafeteries
El cafè ha estat una beguda generadora d'idees: reuneix al voltant d'una taula, propicia la xerrada i estimula les...
TEMPERATURA - TIPS - PROCÉS - DIVULGACIÓ
A quina temperatura haig de prendre'm el cafè?
"Està fred". Aquesta és una queixa comuna de les persones que proven el cafè d'especialitat per primera vegada. En...
DADES - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ACTUALITAT
Les dades impactants que ens deixa el boom del cafè d'especialitat
El cafè d'especialitat és un dels sectors amb més creixement dins de l'hostaleria. Aquestes són algunes xifres...
TORRAT - CONSISTÈNCIA - QUALITAT
Què és la consistència i per què és tan important?
El MacBook de Marco, el nostre cap de producció, té una enganxada que posa. Fins allà arriba una de les...
NOMAD - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ROASTFUL
Som el 7è millor TORRADORA de cafè del món, segons Roastful
Tenim una bona notícia: NOMAD COFFEE és el setè millor TORRADORA de cafè d'especialitat segons Roastful, un servei de...
ESPRESSO - LA MARZOCCO - TIPS
Tot sobre la màquina d'espresso
O gairebé De totes les formes per fer cafè, la més famosa i alhora la més...
TRANSPARÈNCIA - PREUS - ORÍGENS
El millor cafè sempre serà el més transparent
Per quart any consecutiu hem publicat el nostre informe de transparència en el qual es recullen tant els nostres objectius de l'any...
DESFORESTACIÓ - ORIGEN - COSTA RICA
El nostre cafè Entre Rius és el primer a declarar-se lliure de desforestació
Tal com explicàvem setmanes enrere, després del 30 de desembre de 2024, el cafè que es comercialitzi a la...
ORIGEN - KÈNIA - ETIÒPIA
Aquesta és Kènia i Etiòpia
Algunes reflexions escrites en un diari, sobre NOMAD COFFEE anant a origen, tractant d'aprendre més sobre com comprar cafè...
DESCAFEÏNAT - CIÈNCIA - PROCESSOS
Com se li treu la cafeïna al cafè?
El cafè té cafeïna i la cafeïna té aquest aspecte: ¿Bonita, veritat? Tanmateix, no sempre es vol...
10 ANYS - CAFÈ D'ESPECIALITAT - HISTÓRIA
NOMAD COFFEE compleix 10 anys
L'última dècada ha estat decisiva per a la indústria del cafè d'especialitat: el boom de torradors, cafeteries i interès...
Relacions - 10 Anys - Proveïdors
Relacions a llarg termini: la fórmula Nomad
Hem après i crescut molt en NOMAD des que Jordi Mestre va obrir NOMAD COFFEE LAB a Barcelona fa ja 10...
HISTÒRIA - SAL - RECEPTES
¿Millora el cafè si li ets sal?
Aquesta notícia gairebé ens infarta: un estudi afirma que afegir sal al cafè millora el seu sabor. El que sembla contradictori...
CLIMA - SOSTENIBILITAT - TRANSPARÈNCIA
Per un cafè lliure de desforestació
El cultiu de cafè, tal com succeeix amb tots els altres cultius, té un efecte sobre el planeta. Per...
ORIGEN
El teu cafè té cuques? El nostre, no
Fa uns dies, una notícia va posar en alerta els amants del cafè: el teu cafè podria portar cuques. Zacharin Rubin,...
NOMAD - ASSOLIMENTS - 2023
Grans èxits de NOMAD 2023
No hi ha res millor que tancar un any amb la satisfacció d'haver aconseguit el que et proposaves. En aquest...
ESPRESSO - EQUIPAMENT - SAGE
Sage, una màquina de cafè que té un barista dins
Tan boniques i brillants que sembla que tinguin llum pròpia. Així són les màquines d'espresso de la marca Sage...
NOMAD - EMPRESA - RSC
Som BCorp
Més sostenibles, més equitatius i més inclusius NOMAD COFFEE és una empresa B Certificada Liderem la reducció de...
NOMAD - CONCURS - PREMIS THE COFFEE ACADEMY
Crònica de com guanyem el premi a “millor TORRADORA de cafè d'especialitat d'espanya” als BCN Coffee Awards 2023
Tot va començar quan vam rebre de la importadora Flor de Cafè un tret de cafè del Brasil Milena Rodrigues, varietat Arara,...
HISTÒRIA
Com va arribar el cafè a Espanya?
Tot i que Espanya va ser musulmana durant vuit segles i tot i que va tenir colònies als principals països productors de...
Igualtat - Indústria
És la indústria del cafè un sector masculí?
Tot i que el cafè és per a tothom, la indústria del cafè és un sector masculí. Per les dinàmiques socials del món...
Compres
On comprar cafè d'especialitat a Barcelona
Un matí, com tots els matins, et despertes i et prepares el teu cafè. Però aquell dia passa un succés tràgic:...
The Coffee Academy - Formació
Volta al col·le: aprèn sobre cafè i converteix-te en barista
El cert és que, fins ara, formar-se com a barista passava per moltes hores de pràctica després de la barra i una...
Procés - Divulgació
Guia ràpida sobre el teu cafè
Quan comprem un cafè, tendim a fixar-nos en el seu origen i en com s'ha fermentat, però és el tueste...
Nomad - Llançament
Llancem el primer cafè d'especialitat instantani d'Espanya
Som defensors, amants i practicants del bon cafè, del tueste precís, d'usar les tècniques més adequades. Però tot això...
Procés Divulgació
De què parlem quan parlem de cafè d'especialitat?
El cafè d' especialitat és una categoria que s' atorga al cafè que surt dels rangs comunament establerts. Això...
Nomad - C-Market Price
C-Market Price
Al 9 de gener de 2022 el preu del cafè a la bossa va pujar a 2,38 $/lb, un any abans...
PROCESSOS
Què volem dir quan parlem de fermentació anaeròbica?
A mesura que el cafè d'especialitat ha anat guanyant popularitat els productors han generat noves formes de processar les seves...
Origen
BURUNDI, EL PAÍS QUE VIU PER I PER AL CAFÈ
A Burundi, el cafè ocupa més de 2 milions de persones en un país on viuen 11 milions de...
MERCHANDISE - COMUNITAT
Living Things x NOMAD
Cada vegada tenim cura més el nostre consum i busquem productes sostenibles que s'adaptin al nostre estil de vida. Un de...
Procés - Divulgació
ORGANIC MATTERS
Diguem que veure una foto de tu mateix en estat de putrefacció no és que soni massa agradable, però hi ha...