La raresa s'uneix a la destresa
Els cafès Limited Edition Aquests cafès són el resultat d’una feina acurada en llocs poc comuns, a partir de varietats úniques i processos dissenyats per destacar-ne les qualitats més distintives.Produïts en quantitats molt petites i disponibles una sola vegada, els Limited Edition et conviden a tastar quelcom preciós.
Què defineix un Limited Edition?
VARIETAT
Espècies úniques i varietats distintives, juntament amb processos que revelen el potencial genètic. Aquests cafès mostren com la diversitat de les plantes i els mètodes poden crear perfils inesperats i extraordinaris.
TERROIR
El sòl, l’altitud, el clima i l’ecosistema que l’envolta modelen el caràcter de cada cafè. Des de boscos ennuvolats rics en biodiversitat fins a sòls volcànics plens de minerals i valls on l’aire fresc en retarda la maduració, el terroir imprimeix sabors i identitats que no poden existir enlloc més.
EXPERIÈNCIA SENSORIAL
A la tassa, aquests cafès revelen la seva veritable dimensió. Capes florals, fruites i dolçors apareixen amb claredat; acidesa i textura troben l’equilibri. Cada lot ofereix un viatge sensorial que amplia la idea del que el cafè pot ser.
MICROLOTS
Nascuts de la visió del productor, aquests lots són sovint experiments que tranpassen els límits de la varietat, del procés o de l’expressió del lloc. Creats en volums limitats i oferts una sola vegada, continuen essent singulars i efímers.