CURSOS BARISTA GRATIS
L'objectiu de The Coffee Academy és brindar informació útil i pràctica a tots els nostres alumnes. Amb l'experiència dels nostres formadors busquem no només elevar la qualitat de les teves preparacions, sinó també de resoldre tots els possibles dubtes que puguis arribar a tenir a l'hora de preparar-lo.
Aprèn i supèrpreu amb les nostres píndoles de cursos barista gratis.
En només 60 segons, t'oferim solucions pràctiques i directes als desafiaments més comuns que enfrontes a l'hora de treballar amb cafè d'especialitat. Des de coneixements sobre genètica de la planta, processos de fermentació, tècniques d' extracció i consells per a una perfecta texturització de la llet.
Aquí obtindràs:
- Formació de qualitat totalment gratis: Accedeix a una biblioteca de coneixements d' una manera senzilla.
- Solucions ràpides i efectives: Cada píndola està dissenyada per oferir-te consells que pots aplicar immediatament.
- Flexibilitat: Aprèn al teu propi ritme i segons les teves necessitats, millorant dia a dia la qualitat del teu servei.
-
T'AGRADARIA FER UN CIGNE AL TEU CAFÈ?
-
SABIES QUE POTS MESURAR LA INTENSITAT DEL TEU CAFÈ?
-
ÉS EL PUCK PREP IMPORTANT PER FER UN ESPRESSO?
-
ALGUNA VEGADA HAS ESCOLTAT LA PARAULA TERROIR AL CAFÈ?
-
QUÈ ÉS EL CHANNELING I COM EVITAR-HO?
-
QUÈ ÉS UN DEFECTE DE QUAKER?
-
T'ENSENYEM A CONGELAR EL CAFÈ
-
ET SENTS PERDUT AMB QUINA ÉS LA MILLOR AIGUA PER AL TEU CAFÈ A CASA?
-
QUINES COSES CAL TENIR EN COMPTE A L'HORA DE TRIAR UN CAFÈ?
-
COM COMENÇAR A TASTAR?
-
EN QUÈ INFLUEIX LA TEMPERATURA A L'HORA DE PREPARAR UN CAFÈ?
-
COM DIBUIXAR UN CAVALLET DE MAR?
-
Quina recepta utilitzar?
-
Com posicionar la gerra per a la llet?
-
Quina màquina d'espresso comprar?
-
Com practicar l'emulsió de la llet?
-
Cafè massa ràpid
-
Cafè massa lent