Michelada cold brew

-

Ingredients:

Sal i caiena mòlta per al got, 10ml de maggi, 10ml salsa de soja, 13ml de suc de llimona, 5ml de salsa picant, 3 gotes de tabasco, 1 llauna iced coffee, aigua amb gas

Preparació:

1. En un plat afegir sal i caiena mòlta.

2. Amb la mitja llimona humitejar el contorn del got.

3. Untar amb la caiena i la sal el got.

4. Afegir al got un parell de glaçons de gel i barrejar el maggi, la salsa de soja, el suc de llimona, la salsa picant i el tabasco.

5. Remenar bé i afegir una llauna d'iced coffee.

6. Acabar amb una mica daigua amb gas.

Si vols preparar aquesta beguda a casa et recomanem que utilitzis el nostre iced coffee que trobaràs aquí .

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?