Filosofia

Des que NOMAD Coffee el 2011 era un carret ambulant als mercats de Londres i fins avui, els valors i les metes que ens defineixen segueixen sent els mateixos: proximitat i respecte pel productor i acurada cura en el procés.

Més endavant, ja el 2014, ens vam establir a Barcelona i vam obrir el primer dels nostres locals , amb la idea de contribuir a impulsar el gust pel cafè d'especialitat a la ciutat. Poc després, inaugurem també la torradora oberta, i seguint amb la idea d'apropar el cafè al consumidor, comencem a distribuir-lo ia crear una xarxa de cafeteries amb què col·laborar i fer créixer el projecte a nivell nacional i internacional.

Nomad Coffee

La primera cafeteria Nomad a Barcelona. El coffee Lab de Passatge Sert.

El torrat del cafè és el que ens caracteritza, per això volem ser presents a tot el procés de la seva producció. Viatgem a origen a la recerca dels millors grans i treballem colze a colze amb importadors i productors. Torrem el cafè a casa amb els nostres propis estàndards de qualitat amb què busquem realçar cadascuna de les seves qualitats.

A cadascun dels nostres locals un equip de baristes s'encarrega acuradament d'extreure la singularitat i l'excel·lència de cada cafè .

Nomad Coffee