Filosofia

Des que NOMAD Coffee el 2011 era un carretó ambulant als mercats de Londres i fins al dia d'avui, els valors i les metes que ens defineixen continuen sent els mateixos: rodalia i respecte pel productor i acurat cura en el procés.

Més endavant, ja el 2014, ens establim a Barcelona i obrim el primer dels nostres locals, amb la idea de contribuir a impulsar el gust pel cafè d'especialitat a la ciutat. Poc després, inaugurem també la torradora oberta, i seguint amb la idea d'acostar el cafè al consumidor, comencem a distribuir-lo i a crear una xarxa de cafeteries amb les quals col·laborar i fer créixer el projecte a nivell nacional i internacional.

Nomad Coffee

La primera cafeteria Nomad a Barcelona. El coffee Lab de Passatge Sert.

El teu del cafè és el que ens caracteritza, per això volem ser presents en tot el procés de la seva producció. Viatgem a origen a la recerca dels millors grans i treballem colze amb colze amb importadors i productors. Tostem el cafè a casa amb els nostres propis estàndards de qualitat amb els quals busquem realçar cadascuna de les seves qualitats.

En cadascun dels nostres locals un equip de baristes s'encarrega acuradament d'extreure la singularitat i l'excel·lència de cada cafè.

Nomad Coffee