French Press

-

El resultat és un cafè aromàtic.

És una preparació molt fàcil de realitzar sense necessitat de tenir molts instruments a casa ni molta tècnica en la preparació de cafè.

Eines

· French press

· Aigua filtrada o embotellada

· Bàscula

· Molinet de cafè

· Rellotge

· Kettel o olla per escalfar aigua

· Termòmetre

Ingredients

· 16 grs. de cafè mòlt mitjà/gruixut (5,5 d'entre 1 i 10)

· 250 grs. d' aigua a 94ºC

Ràtio

· 1 : 15,5

Preparació
  1. Posem els 16 grams de cafè al fons de la French Press sense el filtre.
  2. Afegim els 250 grams d'aigua a 94ºC a poc a poc i empaitant tot el cafè en una acció que ha de durar 30 segons
  3. Esperem 3 minuts i 30 segons.
  4. Amb la Ajuda d'una cullera removem 3 vegades en cercles per trencar la costra creada.
  5. Retirem l'escuma que hi pugui haver. Posem l'emboliment i filtrem.
  6. Servir.
  7. Camí a la perfecció
  8. En aquesta elaboració el mòlt és molt important
  9. Aigua filtrada o embotellada amb un residu en sec menor a 175 ppm.
  10. ¿Fetes a faltar aquest mètode a casa?
  11. No busquis més, aquí el tenim!
 
Camí a la perfecció
  • En aquesta elaboració el mòlt és molt important
  • Aigua filtrada o embotellada amb un residu en sec menor a 175 ppm.

¿Fetes a faltar aquest mètode a casa? No busquis més,  aquí el tenim!

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?