French Press

-

El resultat és un cafè aromàtic.

És una preparació molt fàcil de realitzar sense necessitat de tenir molts instruments a casa ni molta tècnica en la preparació de cafè.

Eines

· French press

· Aigua filtrada o embotellada

· Bàscula

· Molinet de cafè

· Rellotge

· Kettel o olla per escalfar aigua

· Termòmetre

Ingredients

· 16 grs. de cafè mòlt mitjà/gruixut (5,5 d'entre 1 i 10)

· 250 grs. d' aigua a 94ºC

Ràtio

· 1 : 15,5

Preparació
  1. Posem els 16 grams de cafè al fons de la French Press sense el filtre.
  2. Afegim els 250 grams d'aigua a 94ºC a poc a poc i empaitant tot el cafè en una acció que ha de durar 30 segons
  3. Esperem 3 minuts i 30 segons.
  4. Amb la Ajuda d'una cullera removem 3 vegades en cercles per trencar la costra creada.
  5. Retirem l'escuma que hi pugui haver. Posem l'emboliment i filtrem.
  6. Servir.
  7. Camí a la perfecció
  8. En aquesta elaboració el mòlt és molt important
  9. Aigua filtrada o embotellada amb un residu en sec menor a 175 ppm.
  10. ¿Fetes a faltar aquest mètode a casa?
  11. No busquis més, aquí el tenim!
 
Camí a la perfecció
  • En aquesta elaboració el mòlt és molt important
  • Aigua filtrada o embotellada amb un residu en sec menor a 175 ppm.

¿Fetes a faltar aquest mètode a casa? No busquis més,  aquí el tenim!