Moka
-
Preparació
- Afegim l'aigua preescalfada fins a la marca que indica el fabricant.
- Omplim el caç amb el cafè sense pressionar.
- Tanquem bé.
- Posem a foc intens però no la màxima potència amb la tapa superior oberta.
- Quan comenci a sortir aire a més de cafè, tanquem la tapa i portem la cafetera sota l'aigua freda amb el raig a la part inferior de la cafetera per frenar l'extracció i evitar sabors amargs al cafè.
- Servir.
Camí a la perfecció
- La goma ha d' estar blanca o transparent
- Aigua filtrada o embotellada amb un residu en sec menor a 175 ppm.
- Sempre ha de sobrar aigua al contenidor inferior quan hem acabat l' elaboració.
- Posem una mica d'aigua freda dins del contenidor on es filtra el cafè perquè quan comenci a pujar les primeres gotes no es cremin amb les altes temperatures del ferro.
Si no saps on aconseguir la teva moka pot desd'aquí podem ajudar-te🕵🏻 ♂️