V60
-
Preparacion
- Posem a escalfar aigua fins a 96ºC.
- Dobleguem el filtre perquè encaixi millor i el posem a la V60.
- Fixem el filtre i així preescalfem el recipient.
- Tirem l'aigua sobrant.
- Posem els 15 grs. de cafè.
- Amb la Ajuda d'una cullera fem un niu o cràter al mig perquè l'aigua penetri amb més uniformitat.
- Fem una preinfusió de 50 grs d'aigua durant 30 segons.
- Amb la cullera removem el cafè fent cercles.
- Afegim els 210 grams d'aigua restants en un minut.
- Realitzem la tècnica que es diu Spin Rao que consisteix a fer cercles amb el recipient de la V60.
- Esperem que tot el cafè es filtri.
- Servir.
Camí a la perfecció
- Aigua filtrada o embotellada amb un residu en sec menor a 175 ppm.
T'interessa aquest mètode? Segueix aquest link per comprar el teu V60 😉