Nivells d'intensitat i cos del teu cafè

-

Sabries definir quin tipus de cos té el teu cafè?

El cos al cafè és bàsicament la sensació tàctil i el pes a la boca que ens deixa el nostre cafè al moment de beure'l, és una de les característiques més importants a l'hora de degustar un cafè, ja que un cafè molt diluït o massa concentrat pot perjudicar l'experiència final de la nostra beguda. Els tipus de cos que podem trobar al cafè són:

1. AQUÓS : És una sensació a la boca similar al d'un te poc extret. Se sent gairebé com a aigua.


2. LIVIANO : Com que la llet desnatada, té una sensació lleugera i subtil al paladar, però d'una densitat baixa.


3. SUAU : Similar a la llet semidesnatada, té un cos més present, però sense ser pesat, oferint una sensació agradable i suau a la boca.


4. TERS : És el cos de la llet de civada, equilibrat i amb una sensació vellutada, sense ser massa pesat.


5. SEDÓS : Un cos dens i delicat, com les crema, que deixa una sensació pesada i prolongada en boca.


6. CREMÓS : Com la llet condensada, té una textura rica i densa, molt agradable i amb una sensació envoltant al paladar.


7. OLIÓS : Similar a l'oli d'oliva, té una textura més densa, amb una sensació oliosa que cobreix la boca.


8. UNTUÓS : Aquest cos és el més dens i espès, semblant la crema de xocolata o el dolç.

Si vols saber més segueix-nos a the coffee academy allà trobaràs més contingut formatiu i tota la nostra oferta de cursos, per si vols seguir aprenent més sobre les característiques del teu cafè.

Preguntes freqüents