On comprar cafè d'especialitat a Barcelona

Compres

Un matí, com tots els matins, et despertes i et prepares el teu cafè. Però aquell dia passa un succés tràgic: t'has quedat sense cafè! Els últims grans de cafè mòlt et recarreguen d'energia i apuntes a la teva agenda "Comprar cafè". Si vius a la ciutat comtal, atent a aquesta llista per barris dels millors llocs per comprar cafè a Barcelona:



Born/Fort Pienc

Three Marks Coffee. Són part de la segona fornada de torradors de la ciutat i ho estan fent molt bé. T'esperen al costat de l'Auditori i el Teatre Nacional, i molt a prop dels Encants.

Nomad Coffee. Ens sonen una mica...

Funky Bakers. La del Born és la tercera botiga de Funky Bakers i la més llaminada. Pots comprar el seu cafè: ells trien cada mes un origen diferent i nosaltres els ho tostem.

Chandal Store. Revistes, càmeres, retoladors, bosses, plats, cafè i altres objectes acuradament seleccionats formen part de la vistosa oferta de Chandal Store.

El Magnífic. Història viva del cafè a Barcelona, El Magnífic és un dels torradors de cafè més antics que sobreviuen a la ciutat.


El Gòtic

Right Side Coffee. El primer torrador de cafè d'especialitat que va tenir la província de Barcelona per fi obre les portes de la seva cafeteria a la ciutat. Llarga vida!

Ruma's Coffee. Els cafès de la berlinesa torradora The Barn omplen d'aromes aquesta petita cafeteria a dos passos de Plaça Reial.


Eixample

Fargo. Amb vistes a la Sagrada Família per si necessites carregar-te de cafeïna per a un intens dia de turisme per la ciutat. Què millor souvenir que un paquet de cafè de la ciutat que has visitat?

BlackBird. També al costat de la Sagrada Família, BlackBird ocupa un diminut espai en el qual el cafè es fa gran. T'ho prenguis o te'l portis, el plaer cafeter està assegurat.

Citizen Cafe. Si et quedes sense cafè, Citizen és tan cèntric que segur que en algun moment o altre del dia passaràs per allà per poder repostar.

Tostao x Casa Bonay. Els esmorzars d'hotel mai havien sonat gaire prometedors fins que va arribar Casa Bonay amb les seves propostes perquè comencis bé el dia. A TosTao, cafè local i pastisseria fina amb aires japonesos.

Onia. Tot són aromes a Onia: els que desprenen els molins, les màquines i les tasses i els de la seva bonica prestatgeria plena de sabons orgànics.

Roast Club. Primer des d'una microscòpica cafeteria i després des de l'àmplia sala de la seva ubicació actual, a Roast Club han apostat pel cafè d'especialitat quan encara no era tan popular. Avui tuesta el seu propi cafè, que és una delícia.

 

Morrow Coffee. Arribant a Plaça Espanya, Morrow s'alça en un xamfrà ampli i lluminós gràcies a la gran cristallera de la seva façana. Admira la perfecció de les seves espigues i intenta'l a casa amb algun dels seus cafès.

Brew Coffee. Un lloc ideal per prendre una tarta perfecta i un cafè preparat amb mim.


Gràcia

El Noa Noa. El cafè i la lectura van de la mà i al Noa Noa ho saben: el seu amor per llibres, revistes i fanzines ha sobrepassat els límits de la cafeteria per ocupar el local veí.

Passarel·la. Els entrepans planxats i les focaccias de Pasarela no s'entenen sense un bon cafè al costat.

Slow Mov. Un dels defensors i torradors del cafè d'especialitat amb més trajectòria de Barcelona, amb Carmen Callizo i François Justet al capdavant.

The Rocks Kiosk. Els quioscos del futur ja són aquí. L'olor a tinta fresca es barreja amb les aromes del cafè d'especialitat a peu de carrer a The Rocks Kiosk.

Candela canela. L'estrella de Candela canyella són els rotllos de canyella en desenes de sabors diferents. Amb cafè de Harmony, torradors de la veïna Montcada i Reixac.

Oma Coffee. Seleccionen els millors cafès d'especialitat, et preparen una tassa i fins te'ls venen. Què més es pot demanar?


Horta

Jacaranda. Les empanades peruanes casolanes del Jacaranda, així com les tartes i altres dolços de factura pròpia, omplen tots els les taules d'aquest petit local d'Horta fins al que val la pena peregrinar.



El Raval

Pa de Quilo. Ho té tot: tremendes focaccias, foques de pans glorioses, dolços addictius i la possibilitat de comprar els packs NOMAD en el seu delishop. I ¡sorpresa! estan muntant una barra, perquè aviat puguis prendre un deliciós cafè servit per un barista.

Hey Shop. Una botiga d'art i disseny creada per estudi de disseny gràfic Hey. Entre quadres, bolis i roba seleccionada pots beure't un cafè i portar-te 250 grams del qual t'enamori més.

Öss Kaffe. En un dels carrers més transitats del Raval, al costat de la plaça del MACBA, Öss Kaffe és el teu dealer de bon cafè al barri.

Lodetto. Mood ciclista en aquesta cantonada oberta al barri del Raval on es va el cafè energeix les cames dels pedalants.

 

Departure Coffee. No falta cafè al Raval gràcies a Departure Coffee, sempre disposats a servir-te uns shot i a recomanar-te els millors grans segons el teu mètode d'extracció preferit.

Dalston Coffee. Una petita porta al gran món del cafè, amb orígens variats i el teu propi.


Sant Andreu

Fika coffee. 'Fika' pren el seu nom del ritual del cafè suec: un dolç i una bona tassa de cafè són la pausa perfecta i més agraïda en qualsevol moment del dia. Pregunteu-li al panda per un cafè que et faci gaudir com un ós a casa teva.


Sant Antoni/Poble Sec

Yes Future. El cafè d'especialitat avui es compra al supermercat del futur. Sense bosses de plàstic i a granel!

Syra Coffee. El gegant del cafè ha posat els peus en un altre barri més: des de ja pots passar-te a comprar el seu cafè per Poble Sec.


Sants/Les Corts

Pepe i Lepu. Sigui una torrada, una torrija o un sandvitx, sempre podràs fer el maridatge perfecte amb un cafè en Pepe i Lepu. Tria el que més t'agradi i a casa.

Hidden Cafe. Saboreja el cafè del linx en dos barris de la ciutat, tant a les Corts com al Born.

NEØ Coffee House. Una proposta única i waste a Sants tant per esmorzar com per menjar fresc i vegà.


Sarrià/Sant Gervasi

Bond Cafe. Tortilla, pastes, cafès i fins i tot amanides per al migdia en aquest local lluminós a prop del Turó Park.

On i va. Amb tres locals (Sarrià, Sant Gervasi i Gràcia), On i va és cafeteria i torrador. Podràs esmorzar i berenar amb un pastís o una galeta i fins i tot podràs comprar filtres i altres eines per preparar el cafè a casa.

Lady Babka. Una pastisseria on el babka, el pa trenat de la cultura jueva de l'est d'Europa, és el protagonista. Val la pena visitar el seu petit colmado on pots trobar des de tasses fins a sabons i, per suposat, cafè.




Poblenou

Nomad Fruites Selectes. Potser no ens coneguis encara, ¡però nosaltres t'estem esperant des del 2016! Abans tostàvem aquí però avui aquest local és un oasi de gaudi per fer grans esmorzars i pràctiques menjars al migdia.

Miners Coffee. Una mina de bon cafè, amb mitja dotzena d'opcions diferents per portar-te a casa i tot l'equipament que puguis necessitar per degustar-lo.

Abyss Coffee. Entre l'extensa proposta dels cafès Abyss segur que trobaràs la millor per al teu gust. ¡Assòmate a veure la seva màquina torradora en acció!

Família Osorio. Torradors, amants del bon cafè i els esmorzars de campionat, així són en Família Osorio.

Casa Taos. Una cafeteria recollida, amb molta fusta i llum càlida per passar les hores tan ricament. Com a record d'aquell moment, res millor que una bossa de cafè per gaudir-lo a casa.