Som el 7è millor TORRADORA de cafè del món, segons Roastful
NOMAD - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ROASTFUL
Tenim una bona notícia: NOMAD COFFEE és el setè millor TORRADORA de cafè d'especialitat segons Roastful, un servei de subscripció que selecciona els millors cafès del món per portar-los a casa teva.
A la llista, que inclou 100 torradors de diferents països, des de Dinamarca fins a Austràlia, passant per Hong Kong i els Estats Units, NOMAD COFFEE és l'únic TORRADORA espanyol al top 10. Però els nostres amics de Three Marks també apareixen a la llista! Enhorabona a ells ia tots els altres!
Aquests són els 10 millors torradors de cafè d'especialitat del món (pots consultar la llista completa aquí):
1. Tim Wendelboe
Oslo, Norway2. Coffee Collective
Frederiksberg, Denmark3. April
Copenhagen, Denmark4. Sey
Brooklyn, New York, USA5. La Cabra
Copenhagen, Denmark6. Koppi
Helsingborg, Sweden7. Nomad
Barcelona, Spain8. Onyx Coffee Lab
Rogers, Arkansas, USA9. ONA
Canberra, Austràlia10. Manhattan
Rotterdam, NetherlandsPer confeccionar aquesta llista i amb l'objectiu de donar a conèixer els torradors que fan una gran feina, Roastful va ajuntar 32 experts en cafè d'especialitat d'una àmplia varietat de països i també de professions, com ara torradors, productors, propietaris de cafeteries, emprenedors i guanyadors de competicions de cafè. Usant un sistema de puntuació, els va demanar que fessin un rànquing amb què consideren que són els seus 25 torradors preferits: el TORRADORA a la primera posició tindria 25 punts, i així successivament mentre la llista anés descendint. El total de punts aconseguits per cada TORRADORA se sumaria i així es podria determinar el rànquing.
Més de 300 torradors van ser esmentats pels panelistes i alguns dels que van quedar fora ho van fer per molt poc. Per la seva banda, els millors torradors van rebre una puntuació alta i unànime per la majoria dels jutges.
Ens sentim afortunats per haver estat esmentats a la llista i ocupar una posició tan alta: és una mostra més que tots els esforços que duem a terme en el dia a dia, i que es reflecteixen de forma immediata en la qualitat del nostre cafè, són reconeguts més enllà de les fronteres d'una tassa i de forma internacional.
A més, sentim que la llista demostra que el cafè d'especialitat, pel qual portem 10 anys apostant, viu un gran moment, d'expansió i creixement, gràcies a l'emprenyament que el col·lectiu de professionals i amants del cafè diposita de forma constant per fer d'això cada vegada una cosa més gran. A tots els que han cregut i continuen creient en nosaltres, una vegada més: ¡gràcies!