Blackberry Cold brew

-

Ingredients :

Gel, 150g d'infusió de revetlla de llimona, 7gr de mel, 5gr de suc de llimona, 25gr de suc de móres, 1 llauna de Splash

Preparació:

1. Matxacar i triturar les móres fins a aconseguir un puré.

2. Colar i refrigerar.

3. Infusionar la revetlla de llimona en 150ml daigua, apartar i efnriar.

4. En un recipient afegir gel, la infusió de revetlla de llimona, mel, el suc de móres i el suc de mitja llimona, barrejar tot bé.

5. En una vegada afegiu el preparat anterior i acabeu amb una llauna d'iced coffee.

Si vols preparar aquesta beguda a casa et recomanem que utilitzis el nostre iced coffee que trobaràs aquí .

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?