Cherry cold brew

-

Ingredients :

8 Cireres desossades, 4 uts anís estrelat, 400ml aigua calenta, 4gr te verd, 1 llauna iced coffee

Preparació:

1. Infusionar les cireres juntament amb l'anís estavellat a 200ml durant minuts, filtrar i deixar refredar.

2. Infusionar el te verd en 200ml per 3 minuts, filtrar, deixar a fregar i congelar.

3. Picar el te verd gelat i afegir-lo a un got.

4. Afegir la infusió de cireres i anís estavellat al te verd gelat i finalitzar amb una llauna d'iced coffee.

Si vols preparar aquesta beguda a casa et recomanem que utilitzis el nostre iced coffee que trobaràs aquí .

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?