Cocoa pulp cold brew

-

Ingredients :

1 llauna d'iced coffee (80ml), 1gr de pebre de Jamaica (3 llavors), 3gr de llimona, 40gr de polpa de cacau @lotroasters , 100gr beguda de civada.

Preparació:

1. Triturar el pebre i la llimona.

2. Afegir la polpa de cacau i el cold brew i barrejar.

3. Abocar la barreja dins de la coctelera i afegir 2 gels.

4. Incloure la llet de civada.

5. Batre enèrgicament.

6. Decorar amb ratlladura de fava tonka.

7. Servir.

Si vols preparar aquesta beguda a casa et recomanem que utilitzis el nostre iced latte que trobaràs aquí .

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?