Mangostí cold brew

-

Ingredients :

1 llauna de Splash, 30gr de mangostí, 20gr infusió de roses, 10gr de llimona, 1 rodanxa de lulo, 2 gels.

Preparació :

1. Cotar el mangostí i extreure'n la polpa.

2. Realitzar la infusió de roses*.

3. Esprémer el suc de la llimona.

4. Poseu dos gels en un got.

5. Afegir la infusió, la llimona i la polpa del mangostí, barrejar

6. Incorporar la llauna d'iced coffee i decorar amb rodanxa de lulo.

* 2gr de te per 200 gr d'aigua calenta.

Si vols preparar aquesta beguda a casa et recomanem que utilitzis el nostre iced coffee que trobaràs aquí .

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?