COM DESMUNTAR I NETEJAR UN MOLÍ MYTHOS ONE?

-

La seva cura i manteniment és de molta importància, paràmetres com la consistència a les extraccions seran regulades per aquest. Aquí t'ensenyem com poder fer-li el correcte manteniment. 

1. Treure el cafè de la tremuja i netejar-la.


2. Tornar a col·locar la tremuja al seu lloc i moldre les restes de cafè.


3. Apagar el molí.


4. Desconnecteu el cable d'alimentació.


5. Treure els 4 cargols estrella.  


6. Treure els queixals INTERNA i EXTERNA i netejar-los amb un pinzell. tenint molta cura de no barrejar queixals i cargols.


7. Tornar a col·locar les peces del molí.


i finalment Encendre de nou i comprovar que estigui perfectament muntat.

Si vols aprendre molt més sobre les extraccions d'espresso i com desarmar i netejar els teus equips, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista Intermedio, on no només t'ensenyem els tipus de maquinària professional i el seu manteniment, sinó també com fer-ne una perfecta i consistent extracció dels teus cafès en espresso.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-intermedio

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?