SABIES QUE EL CAFÈ VE D'UNA FRUITA?

-

El cafè que nosaltres bevem ve de torrar la llavor d'una cirera que brolla d'una planta de la família de les Rubiacees, el cafè específicament brolla de la Rubiaceae Coffea comunament anomenada cafeto.

L'origen d'aquesta planta és d'Etiòpia i aquesta es divideix en diferents espècies i varietats, cadascuna amb les seves característiques úniques tant de sabor i aroma. 


Si vols saber més segueix-nos a the coffee academy allà trobaràs més contingut informatiu i tota la nostra oferta de cursos, per si vols conèixer més sobre l'origen del cafè

Si t'agradaria endinsar-te al món del cafè d'especialitat i aprendre de tot el seu procés productiu, et convidem que t'inscriguis en el nostre curs SCA Barista Bàsic, aquí t'ensenyarem no només tot la producció de cafè sinó també sobre els paràmetres rellevants i una correcta tècnica per preparar espressos.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?