COM PREPARAR UNA MOKA ITALIANA PERFECTA?

-

Tens una moka italiana a casa però no saps com treure'n el màxim profit. En aquest vídeo t'ho expliquem.

El més important per aconseguir una moka perfecta és utilitzar matèria primera de qualitat i tenir cura de certs detalls clau:

- La mòlta ha de ser fina, no gruixuda.

- L'aigua s'ha de preescalfar entre 55 °C i 60 °C.

- Es recomana col·locar la moka a foc mitjà i retirar-la tot just comenci a sortir el cafè.

Un consell important: no deixeu el cafè a la moka un cop estigui llest, ja que la temperatura elevada pot alterar el sabor i aportar notes amargues.

Prova aquest mètode i explica'ns la teva experiència.

Si vols dominar l'ús dels teus equips a casa i millorar la teva tècnica, no dubtis a inscriure't al nostre taller de filtres.

Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-filtro

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?