QUÈ ÉS UN PROCÉS HONEY?

-

Aquí t'ho explicarem. Se li extreu la polpa a la cirera i es posa a assecar directament amb el mucílag (els sucres que conté el gra) 

Depenent de la concentració de mucílag es pot determinar el tipus de honey que és, els més comuns solen ser:


Yellow Honey

Xarxa Honey 

Black Honey


Tot i que cada productor pot fer les seves variacions. Per descomptat el procés influeix en les seves característiques sensorials, però serà la varietat i el seu terroir que determinarà realment el sabor. 

Si vols ser un expert sobre els processos del cafè i com afecten una tassa de cafè no dubtis a inscriure't al nostre taller sensorial. 



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-sensorial

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?