COM SE LI LLEVA LA CAFEÏNA AL CAFÈ?

-

Hi ha diferents maneres de retirar la cafeïna, principalment s'utilitza un solvent que pot ser químic o natural

El solvent químic és el més utilitzat a la indústria comercial (els que s'han utilitzat sempre) o naturals com l'acetat d'etil conegut com a procés “sugar cane”, aquests solen ser més efectius a l'hora de diluir la cafeïna. 


Una altra manera de descafeïnar és amb el procés Swiss Water, on el gra verd se submergeix en aigua a una pressió, temperatura alta i un filtre de carboni que ajudarà a extreure la cafeïna.  

Si vols ser un expert sobre els processos de descafeïnat del cafè i com afecten una tassa de cafè no dubtis a inscriure't al nostre taller sensorial. 



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-sensorial

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?