¿ Saps que és la varietat Sidra i perquè té tanta repercussió a la indústria?

-

La varietat Sidra és una de les més valorades al cafè d'especialitat pel seu perfil sensorial excepcional. 

Es creu que prové d'un encreuament natural entre Bourbon i Typica.

És famosa per la seva acidesa brillant, cos sedós i notes complexes que inclouen fruites cítriques com taronja i mandarina, fruits vermells, mel i préssec.

La seva producció és limitada i exigent, ja que no és una varietat d'alt rendiment i requereix cures especifiques.

Si vols seguir descobrint més varietats i les seves característiques segueix-nos a the coffee academy allà trobaràs més contingut informatiu i tota la nostra oferta de cursos.

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?