Som el 7è millor torrador de cafè del món, segons Roastful

NOMAD - CAFÈ D'ESPECIALITAT - ROASTFUL

Tenim una bona notícia: NOMAD COFFEE és el setè millor torrador de cafè d'especialitat segons Roastful, un servei de subscripció que selecciona els millors cafès del món per portar-los a casa teva.

 

 

A la llista, que inclou 100 torradors de diferents països, des de Dinamarca fins a Austràlia, passant per Hong Kong i Estats Units, NOMAD COFFEE és l'únic torrador espanyol al top 10. Però els nostres amics de Three Marks també apareixen a la llista! Enhorabona a ells i a tots els altres!


Aquests són els 10 millors torradors de cafè d'especialitat del món (pots consultar la llista completa aquí):

 

1. Tim Wendelboe

Oslo, Norway

2. Coffee Collective

Frederiksberg, Denmark

3. April

Copenhagen, Denmark

4. Sey

Brooklyn, New York, USA

5. La Cabra

Copenhagen, Denmark

6. Koppi

Helsingborg, Sweden

7. Nomad

Barcelona, Spain

8. Onyx Coffee Lab

Rogers, Arkansas, USA

9. ONA

Canberra, Austràlia

10. Manhattan

Rotterdam, Netherlands

Per confeccionar aquesta llista i amb l'objectiu de donar a conèixer als torradors que fan una gran feina, Roastful va ajuntar 32 experts en cafè d'especialitat d'una àmplia varietat de països i també de professions, com torradors, productors, propietaris de cafeteries, emprenedors i guanyadors de competicions de cafè. Fent servir un sistema de puntuació, els va demanar que fessin un rànquing amb els que consideren que són els seus 25 torradors preferits: el torrador en la primera posició tindria 25 punts, i així successivament mentre la llista anés descendint. El total de punts aconseguits per cada torrador se sumaria i així podria determinar-se el rànquing.


Més de 300 torradors van ser esmentats pels panelistes i alguns dels que van quedar fora ho van fer per molt poc. Per la seva banda, els millors torradors van rebre una puntuació alta i unànime per la majoria dels jutges.


Ens sentim afortunats per haver estat esmentats a la llista i ocupar una posició tan alta: és una mostra més que tots els esforços que duem a terme en el dia a dia, i que es reflecteixen de forma immediata en la qualitat del nostre cafè, són reconeguts més enllà de les fronteres d'una tassa i de forma internacional.


A més, sentim que la llista demostra que el cafè d'especialitat, pel qual portem 10 anys apostant, viu un gran moment, d'expansió i creixement, gràcies a l'emprenyament que el col·lectiu de professionals i amants del cafè diposita de forma constant per fer d'això cada vegada una cosa més gran. A tots els que han cregut i continuen creient en nosaltres, una vegada més: ¡gràcies!