Cafè massa ràpid

-

T'ha passat alguna vegada que estàs preparant el teu cafè i comença a caure molt ràpid, com una cascada i de manera descontrolada? En aquest vídeo t'expliquem com solucionar-ho.

  1. Comprova la data dels teus: no ha de superar el mes i mig.
  2. Revisa la quantitat de cafè que estàs afegint al porta filtre, ¿és molt poca?
  3. Sé curós en col·locar el porta filtres a la màquina per no desestabilitzar la pastilla de cafè.
  4. Finalment, i si l'anterior no funciona, ajusta el punt de mòlta cap a una opció més fina. Això posarà una resistència a l'aigua en el moment de passar a través del cafè.  recorda tirar la càrrega de cafè entre modificacions per assegurar-te que no queden restes de l'anterior.

Si vols aprendre més en detall sobre el punt de mòlta d'un cafè per a espresso, temps d'extracció i quantitat apropiada de cafè a la cistella, apunta't al nostre Taller Espresso on coneixeràs i podràs practicar en grup i de manera presencial tots aquests paràmetres. 


Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-espresso