Cafè massa ràpid

-

T'ha passat alguna vegada que estàs preparant el teu cafè i comença a caure molt ràpid, com una cascada i de manera descontrolada? En aquest vídeo t'expliquem com solucionar-ho.

  1. Comprova la data dels teus: no ha de superar el mes i mig.
  2. Revisa la quantitat de cafè que estàs afegint al porta filtre, ¿és molt poca?
  3. Sé curós en col·locar el porta filtres a la màquina per no desestabilitzar la pastilla de cafè.
  4. Finalment, i si l'anterior no funciona, ajusta el punt de mòlta cap a una opció més fina. Això posarà una resistència a l'aigua en el moment de passar a través del cafè.  recorda tirar la càrrega de cafè entre modificacions per assegurar-te que no queden restes de l'anterior.

Si vols aprendre més en detall sobre el punt de mòlta d'un cafè per a espresso, temps d'extracció i quantitat apropiada de cafè a la cistella, apunta't al nostre Taller Espresso on coneixeràs i podràs practicar en grup i de manera presencial tots aquests paràmetres. 


Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-espresso

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?