Com desarmar i netejar un molí Malhkonig E65?

-

Aquí t'ensenyem com poder fer-li el correcte manteniment. 

  1. Treure el cafè de la tremuja 
  2. Posar el molí a l'ajust de mòlta més gruixut i moldre les restes de cafè
  3. Apagueu el molí i desconnecteu el cable d'alimentació 
  4. Afluixar els dos cargols, mou la part interna cap al cadenat obert i treu la tapa 
  5. retirar i netejar el clamclasher  
  6. Repetir el pas 4 però amb els dos cargols següents (en el cas d'aquest molí no cal treure els cargols del tot, amb afluixar-los serà suficient)
  7. Netejar queixals amb una brotxa i si és possible també amb un aspirador
  8. Tornar a acoblar totes les peces i prémer cargols 
  9. Finalment, engegueu de nou i comproveu que estigui perfectament muntat.

Si vols aprendre molt més sobre les extraccions d'espresso i com desarmar i netejar els teus equips, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista bàsic, on no només t'ensenyem els tipus de maquinària professional i el seu manteniment, sinó també com fer-ne una perfecta i consistent extracció dels teus cafès en espresso.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?