Com desarmar i netejar un molí Malhkonig E65?

-

Aquí t'ensenyem com poder fer-li el correcte manteniment. 

  1. Treure el cafè de la tremuja 
  2. Posar el molí a l'ajust de mòlta més gruixut i moldre les restes de cafè
  3. Apagueu el molí i desconnecteu el cable d'alimentació 
  4. Afluixar els dos cargols, mou la part interna cap al cadenat obert i treu la tapa 
  5. retirar i netejar el clamclasher  
  6. Repetir el pas 4 però amb els dos cargols següents (en el cas d'aquest molí no cal treure els cargols del tot, amb afluixar-los serà suficient)
  7. Netejar queixals amb una brotxa i si és possible també amb un aspirador
  8. Tornar a acoblar totes les peces i prémer cargols 
  9. Finalment, engegueu de nou i comproveu que estigui perfectament muntat.

Si vols aprendre molt més sobre les extraccions d'espresso i com desarmar i netejar els teus equips, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista bàsic, on no només t'ensenyem els tipus de maquinària professional i el seu manteniment, sinó també com fer-ne una perfecta i consistent extracció dels teus cafès en espresso.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents