COM S'USA LA FULLA DE TAST DE LA SCA?

-

Aquí t'ho expliquem

Aquest full va ser dissenyat el 2004 per poder determinar la puntuació en un cafè d'especialitat.


S'avaluen diferents característiques com ara fragància/aroma, sabor, cos i acidesa; sent un total de 7 atributs, als quals se li assignen diferents puntuacions que van variant de 0,25 a 0,25, sent el 6 un cafè bo i el 9 un cafè extraordinari. 


També s'avaluen possibles defectes i si aquests alteren la tassa en la seva uniformitat, dolçor i neteja, en cas de tenir-los les tasses seran penalitzades i es descomptarà de la puntuació. 

Si voleu poder tastar i avaluar correctament el cafè d'especialitat el nostre taller sensorial és per a tu. 



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-sensorial

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?