El bypass com a eina per millorar la tassa final

-

Havies sentit parlar alguna vegada sobre el bypass i per què serveix?

Quan diem bypass ens referim a una tècnica que s'utilitza a les preparacions de cafè filtrat que consisteix a diluir lleugerament la beguda ja filtrada amb aigua després que el cafè ha estat extret.

El bypass pot ser una eina útil per millorar la tassa final, especialment en mètodes amb una ràtio curta i molt intensa, com ara l'Aeropress. 

Si vols saber més sobre aquesta tècnica, apunta't al nostre taller de filtre on podrem resoldre tots els teus dubtes sobre com aplicar aquesta eina.

Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-filtro

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?