En què afecta el perfil de torrat a la meva extracció?

-

El gra de cafè torrat, per dins, és semblant a una esponja, ple d'olis i sucres que aporten sabor i cos a la teva beguda. depenent del perfil de torrat que aconsegueixis aquest serà més o menys fàcil d'extreure

A més desenvolupament del torrat, la densitat del gra disminueix i el seu volum augmenta, cosa que el fa més soluble. Això provoca que, com més gran sigui el torrat, les extraccions siguin més ràpides i amb un major rendiment de solubles.

Per això haurem de tenir en compte el tipus de cafè i el perfil de torrat a l'hora de crear receptes buscant obtenir el millor resultat possible d'aquest cafè.

Si vols aprendre molt més sobre el cafè d'especialitat, el seu origen, processament i torrat, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista bàsic.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?