En què afecta el perfil de torrat a la meva extracció?

-

El gra de cafè torrat, per dins, és semblant a una esponja, ple d'olis i sucres que aporten sabor i cos a la teva beguda. depenent del perfil de torrat que aconsegueixis aquest serà més o menys fàcil d'extreure

A més desenvolupament del torrat, la densitat del gra disminueix i el seu volum augmenta, cosa que el fa més soluble. Això provoca que, com més gran sigui el torrat, les extraccions siguin més ràpides i amb un major rendiment de solubles.

Per això haurem de tenir en compte el tipus de cafè i el perfil de torrat a l'hora de crear receptes buscant obtenir el millor resultat possible d'aquest cafè.

Si vols aprendre molt més sobre el cafè d'especialitat, el seu origen, processament i torrat, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista bàsic.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents