EN QUÈ INFLUEIX LA TEMPERATURA A L'HORA DE PREPARAR UN CAFÈ?

-

Aquesta és una molt interessant pregunta que hem rebut en les nostres formacions. T'ho expliquem en aquest vídeo:

La temperatura és una variable bàsica a l'hora de preparar un cafè i com a norma general s'entén que a major temperatura més cocció a menor temperatura menys cocció, però, pots realitzar diferents plantejaments amb aquesta, com per exemple, temperatures molt baixes amb punts de mòltes fins en el cas de filtre o temps d'extracció llargs amb temperatures baixes en cas d'espresso. 


És a dir, la temperatura és només una variable més amb la pots jugar.

Si vols aprendre més, et convidem a apuntar-te al Taller Espresso on podràs conèixer sobre totes les variables que interfereixen en la preparació d'una recepta per a espresso, de manera pràctica i intuïtiva.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-espresso

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?