QUÈ HAS D'EVITAR EN TEXTURITZAR LA LLET?

-

Estàs començant al món del cafè i no saps quins errors evitar en texturitzar la llet? En aquest vídeo t'expliquem els punts clau que cal tenir en compte.

Un dels errors més comuns és escalfar massa la llet. La temperatura ideal és entre els 55 i 60 graus.

També és important que els forats del vaporitzador mai no estiguin completament coberts, ja que per aquí entra l'aire necessari per aconseguir una bona emulsió.

Evita obrir el vaporitzador a màxima potència, ja que la llet en podria sortir disparada i causar un desastre.

No omplis la gerra fins a dalt. Si ho fas, la llet es podria desbordar i arruïnar el texturitzat.

I finalment, si t'han quedat bombolles al final, pots trencar-les col·locant la mà a sobre per evitar esquitxades innecessàries.

Si vols millorar la teva tècnica i aprendre més sobre l'emulsió perfecta, no dubtis a inscriure't al nostre Taller Latteart.

Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-latte-art

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?