QUÈ ÉS EL CHANNELING I COM EVITAR-HO?

-

Saps el que és la canalització i per què és tan perjudicial per als nostres cafès?

El channeling o la canalització són esquerdes, fissures, bombolles d'aire o qualsevol tipus d'espai que es pugui crear al llit del teu cafè abans d'extreure'l, en aquest vídeo t'ensenyem les causes més comunes:


1. Si el cafè està massa fi  


2. Si donem cops quan col·loquem el portafiltre


3. Massa pressió a la màquina

Si vols aprendre més en detall com preparar correctament el llit del cafè, temps d'extracció i quantitat apropiada de cafè a la cistella, apúnta't al nostre Taller Espresso on coneixeràs i podràs practicar en grup i de manera presencial tots aquests paràmetres. 



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-espresso

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?