QUÈ ÉS UN DEFECTE DE QUAKER?

-

Et sona el terme de Quaker? t'agradaria saber el que és?, llavors queda't en aquest vídeo que t'ho expliquem!!

1. Un cop torrat és un gra amb un color molt diferent als altres.


2. La SCA (associació de cafès d'especialitat) considera que cap cafè d'especialitat ha de contenir un quaker (això és pràcticament impossible).


3. Aquest defecte és molt més fàcil d'apreciar una vegada es tuesta el cafè.


4. Els productors no saben explicar què és el que causa el defecte, tot i que molts parlen que és un cafè immadur i també es parla d'una mala nutrició de les càpsules.

Si vols poder trobar aquests defectes al teu cafè ja sigui en gra com a la teva tassa, poder detectar-lo i així poder corregir-lo ràpidament i tenir un nivell alt d'anàlisi sensorial et convidem que t'inscriguis al nostre taller sensorial.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-sensorial

Preguntes freqüents 

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?