QUÈ ÉS LA FERMENTACIÓ ANAERÒBICA?

-

Has llegit en una etiqueta d'algun cafè la paraula fermentació anaeròbica i no saps què consisteix, en aquest vídeo t'expliquem.

Aquest és un dels processos del cafè i té com a objectiu fermentar el cafè però sense presència d'oxigen en aquesta fermentació.

Encara que sembli curiós, és difícil definir el sabor que aportarà aquest procés a la tassa de cafè ja que cada productor té la seva pròpia manera de fer un procés anaeròbic.

Podríem dir que en processar de manera anaeròbica es controla més la fermentació i així aconseguir nous i més complexos sabors al teu cafè

Si vols ser un expert sobre els processos del cafè i com afecten una tassa de cafè no dubtis a inscriure't al nostre taller sensorial.

Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/taller-sensorial

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?