Saps com ens arriba el cafè des d'origen a Nomad ?

-

Durant tot l´any rebem quilos i quilos de cafè verd, ens arriben des de molts orígens diferents.

Bàsicament el cafè ens arriba en sacs d'un material anomenat jute, i cada sac pot contenir 60 o 70 quilos de grans en verd, els grans no s'emmagatzemen directament al sac, sinó que dins d'aquest mateix vénen en una bossa de plàstic especial coneguda com a grainpro, la qual evita que el gra es contamini o es degrade en el procés de transport.


Un cop el gra en verd arriba a Nomad , ho emmagatzemem al nostre magatzem de grans en verd, aquí controlem la humitat del magatzem (la qual haurà d'estar sempre entre 60% i 65%) i la temperatura (la qual deu ser entre 20 - 22 graus C).


Quan realitzes la teva comanda el nostre equip de torrat separa la quantitat demanada en lots de 18kg per torrar-los en un temps entre els 10 i els 12 minuts, depenent sempre del tipus de cafè i el perfil desitjat.

Si vols aprendre molt més sobre el cafè d'especialitat, el seu origen, processament i torrat, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista bàsic, on a més d'una àmplia introducció al cafè t'ensenyem com fer una perfecta i consistent extracció d'espresso i latteart.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents