Saps com ens arriba el cafè des d'origen a Nomad ?

-

Durant tot l´any rebem quilos i quilos de cafè verd, ens arriben des de molts orígens diferents.

Bàsicament el cafè ens arriba en sacs d'un material anomenat jute, i cada sac pot contenir 60 o 70 quilos de grans en verd, els grans no s'emmagatzemen directament al sac, sinó que dins d'aquest mateix vénen en una bossa de plàstic especial coneguda com a grainpro, la qual evita que el gra es contamini o es degrade en el procés de transport.


Un cop el gra en verd arriba a Nomad , ho emmagatzemem al nostre magatzem de grans en verd, aquí controlem la humitat del magatzem (la qual haurà d'estar sempre entre 60% i 65%) i la temperatura (la qual deu ser entre 20 - 22 graus C).


Quan realitzes la teva comanda el nostre equip de torrat separa la quantitat demanada en lots de 18kg per torrar-los en un temps entre els 10 i els 12 minuts, depenent sempre del tipus de cafè i el perfil desitjat.

Si vols aprendre molt més sobre el cafè d'especialitat, el seu origen, processament i torrat, et convidem a que t'inscriguis al nostre curs SCA Barista bàsic, on a més d'una àmplia introducció al cafè t'ensenyem com fer una perfecta i consistent extracció d'espresso i latteart.



Enllaç curs recomanat:

https://nomadcoffee.es/products/sca-barista-basico

Preguntes freqüents

Què necessito per inscriure'm als tallers de barista?

Ofereixen formació barista més avançada?

Quins temes s'aborden en els cursos gratis?

Necessito tenir la meva pròpia màquina de cafè per aprendre a ser barista?

Què són els cursos i diplomes SCA?